• .ro €9.9
  • .com €12.9
  • .eu €11.9

Despre noi


  • Echipa noastra are peste 20 de experienta in web hosting
  • Aproape 20.000 domenii administrate
  • Peste 1.000.000 emailuri livrate zilnic
  • Suport tehnic de calitate
  • Disponibili 24/7
  • Datacenter propriu
  • Redundanta, backup, uptime


      Dinamic, inovativ, plin de resurse - ABO NET

Avand experienta mai mult decat bogata in serviciile de web hosting, firma noastra este ceea ce ati dori de la multe alte firme din Romania. Fiind o firma privata cu capital privat, veti fi tratat ca un client asa cum doriti si nu cum ati putea fi tratat la o firma de stat sau la o firma cu suport tehnic inutil outsourced si fara a avea nevoie de pile si relatii pentru a beneficia de ceea ce ati platit.

Scopul nostru este de a crea si a mentine nivelul de calitate si inovatie care sa suprinda in bine pe toti clientii. Avand un background profesional mai mult decat impresionant, firma noastra nu numai ca ofera garantii dar le si respecta. Daca preferati serviciile din strainatate in general si visati sa aveti aceleasi servicii, ABO NET este ceea ce cautati.

Comparat cu majoritatea competitorilor, ce va ofera aceeasi solutie, in general solutii la care sunt reselleri avand diferenta doar la pret si la pachetul in care primiti serviciile, ABO NET are platforma proprie, infrastructura proprie si solutiile dezvoltate pentru client. Ideea principala este ca fiecare client sa aiba naturaletea serviciilor si sa nu fie nevoit sa se integreze in niste servicii straine improvizate.

Pentru a preveni orice nemultumire a clientilor, puteti fi sigur ca adresele de email ale managerilor si a persoanelor din conducere functioneaza, ca sunt citite si ca sunteti ascultat. Daca oricand aveti o nemultumire, o neintelegere, sau orice altceva, puteti sa contactati aceste persoane cu incredere. Avand acest mod transparent, ne asiguram ca primiti respectul cuvenit de la toti angajatii companiei noastre si ca problemele va sunt rezolvate cu promptitudine fara a fi amanat de pe o zi pe alta...

In fiecare zi dezvoltam solutiile optime pentru ca experienta dvs. sa fie cat mai facila, mai prietenoasa si mai placuta. Scopul nostru este clar perfectionarea solutiilor automate in care clientul sa nu aiba nevoie sa apeleze la resurse umane si sa aiba tot ce isi doreste in momentul in care doreste.

Daca ati testat alti provideri concurenti de web hosting, veti vedea cu siguranta diferenta intre servicii, solutii si calitatea acestora. Un singur lucru este cert, nu veti gasi reselleri pentru serviciile noastre, nici nu veti gasi solutia noastra implementata nicaieri in alta parte.

cPanel disponibil

Avem si servere cu cPanel

Backorder .RO

Am lansat serviciul backorder pentru domenii .RO

Expirare domenii .RO

Registrul .RO a trecut la plata anuala a domeniilor .RO© ABO NET este marca inregistrata a SC ABO NET SRL, nu este permisa copierea materialelor de pe acest site sau a marcii inregistrate