• .ro €9.9
 • .com €12.9
 • .eu €11.9

RECUPERARE DATE

100ron

 • Pretul variaza in functie de problema
 • 100ron analiza (include recuperare date standard de pe carduri, harddisk-uri sub 100gb, stickuri)
 • 50ron pentru fiecare 100gb ale unui harddisk
 • Pretul depinde pentru matrici raid, probleme hardware, in functie de complexitate


         Recuperare fisiere - Recuperare date

     Daca ati sters fisierele din greseala, sau nu va mai functioneaza harddisk-ul, ati pierdut fisierele de pe stickuri, a disparut matricea raid, o partitie, sau orice alte probleme, va stam la dispozitie cu serviciile de recuperare de date.


 • Recuperare de date de pe stick
 • Recuperare de date de pe servere
 • Recuperare de date de pe harddisk
 • Recuperare de date sterse
 • Recuperare de date de matrici raid
 • Recuperare de date de pe carduri
 • Recuperare de date dupa formatare
 • Recuperare de date de pe harddisk-uri stricate

Avem experienta de peste 20 de ani!

Folosim software propriu pentru recuperare/repararea/identificarea datelor. Avem zeci de cazuri in care am putut sa recuperam datele integral, chiar anul acesta recordul nostru doar pentru un singur client a fost de aproximativ 8TB de date recuperate de pe un sistem afectat de un cryptolocker ce avea si unul dintre harddisk-uri cu probleme hardware.

Procedura

1. IMPORTANT: NU mai lucrati pe acel dispozitiv! Rezistati tentatiei de a folosi softuri gratuite si solutii improvizate! Rezistati tentatiei sa urmariti tot felul de solutii de pe Youtube, pentru ca datele ce le stricati nu o sa mai poata fi recuperate.

2. Este bine sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email si sa ne spuneti ce problema aveti. In general vrem sa va spunem care sunt sansele de reusita.

3. Ambalati harddisk-ul, stickul, cardul foarte bine intr-o folie cu buline cu aer si puneti-le intr-un pachet in care sa stea fara sa se loveasca de peretii pachetului, puteti sa folositi bucati de ziar, sau alte ambalaje. Este foarte important ca produsul sa ajunga la noi intr-o stare buna si sa luati in calcul ca serviciile de curierat s-ar putea sa arunce cutiile prin depozit etc

4. Ne trimiteti device-ul prin curier la adresa noastra din pagina de contact.

5. Va tinem la curent cu stadiul recuperarii

6. In general orice device de maxim 2-3tb se poate recupera in 1-2 zile lucratoare, dar depinde de complexitatea problemei, daca device-ul nu are probleme hardware, etc.

7. Ulterior noi va recuperam datele si vi le punem online daca doriti pe unul din serverele noastre daca este pana in 50gb-100gb, sau ne puteti trimite un alt harddisk, card, stick pe care sa va copiem ce este recuperat. Daca trimiteti un harddisk pe care sa va copiem datele recuperate, ambalati ambele harddisk-uri sau device-uri individual chiar daca sunt in acelasi colet, sa nu le loveasca/zgarie intre ele.

8. Va trimitem device-ul inapoi prin curier, plata transportului se va face de catre dvs.
Intrebari frecvente


Intrebare: Garantati recuperarea datelor 100%?
 • Nu stim sa existe firme ce va garanteaza recuperarea datelor intr-o proportie de 100%, dar va recuperam ce se poate recupera de pe acel device.
Un harddisk recuperat, o sa arate exact ca inainte sa fie pierdute datele?
 • Depinde ce problema are. Daca structura de directoare nu este afectata, in general o sa puteti sa vedeti fisierele/directoarele cum erau vizibile si inainte. Daca datele au fost afectate, ori vi le putem scoate pe directoare separate (daca datele exista) sau daca nu fisierele bulk si le sortati ulterior. Depinde de la caz la caz.
Se pot recupera datele pierdute dupa o infectie cu cryptolocker?

Depinde de cryptolocker. Infectiile cu cryptolockere in ziua de astazi depind de la caz la caz. Uneori putem recupera datele, uneori putem decripta datele, uneori va trebui sa alegeti daca doriti sa platiti cheia pentru ele. Dar avand experienta, va putem ajuta cu tot procesul in cauza.

Se pot recupera datele de pe device-urile stricate hardware?

Da. Singura problema este sa avem componentele pe stoc. Existand o multitudine de harddisk-uri, nu putem sa tinem pe stoc toate tipurile de piese pentru ele din pacate. De aceea este bine sa ne contactati sa ne spuneti ce problema aveti si sa vedem daca avem piesele pe stoc sau daca pot fi gasite, pentru a nu trimite device-ul degeaba pana la noi.

Se pot recupera datele de pe device-urile criptate?

Nu. Dar puteti sa contactati producatorul harddisk-ului, poate au servicii contra cost si folosesc propriile chei pentru decriptare.

Daca nu se pot recupera datele se returneaza banii?

Plata standard de 100ron ce include analiza si serviciile standard nu se returneaza, chiar daca datele nu sunt recuperate. Deasemenea tinand cont ca nu putem garanta existenta unui datelor sau unui fisier de pe device-ul stricat, din pacate nu putem sa returnam banii pentru ca acopera munca noastra de recuperare a datelor. Dupa ce facem analiza problemei, spunem clientului care sunt sansele de recuperare si fiecare poate alege daca doreste sau nu incercarea recuperarii lor.

Cat timp pastrati datele recuperate?

Noi nu stocam datele recuperate. Daca ele se trimit clientului pe harddisk/stick/etc sunt sterse de pe serverele noastre. Daca sunt puse online pentru ca un client sa le downloadeze, sunt sterse dupa ce ne confirma ca le-a salvat in siguranta. Nu reveniti dupa un an de zile sa ne intrebati daca le mai avem, pentru ca nu le pastram.

Nu uitati sa aveti mereu backup al fisierelor importante!

cPanel disponibil

Avem si servere cu cPanel

Backorder .RO

Am lansat serviciul backorder pentru domenii .RO

Expirare domenii .RO

Registrul .RO a trecut la plata anuala a domeniilor .RO© ABO NET este marca inregistrata a SC ABO NET SRL, nu este permisa copierea materialelor de pe acest site sau a marcii inregistrate