Gazduire web, Inregistrare domenii, Reclama, SEO, Web hosting, Inregistrare domeniu, Gazduire Email Autentificare client Cosul de cumparaturi
Oferta gazduire web Produse gazduire web hosting Facilitati gazduire web hosting Garantie gazduire web hosting Sondaj gazduire web hosting Documentatie gazduire web hosting Detalii gazduire web hosting Comanda gazduire web hosting
Gazduire si Web hosting - Inregistrare domeniu AnsambluGazduire si web hosting - inregistrari domenii ConectivitateWeb hosting si gazduire web Servere & EchipamenteInregistrare domeniu si gazduire webhosting Expert System AdministrationJob-uri ABO NET - Gazduire & WEB HOSTING Informatii contact
Administrare servicii si servere
Reliabilitate + experienta + eficienta! Aceasta este ce va oferim...

Gazduire Web Hosting ServerInfrastructura noastra este bazata pe scumpele dar profesionalele servere cu componente Intel cat mai mult posibil. Exista o diferenta de pret intre servere ieftine si ceea ce avem noi, dar aceasta diferenta isi spune cuvantul.

Aceste servere au fost testate si create pentru a merge 24/24 fara a fi oprite, ani de zile si avem servere vechi functionale non-stop din 2004.

Solutia este destul de diversa, in functie de serviciile prestate, de la IDE/SATA si mai ales SCSI si SSD, toate avand solutie de backup transparenta. Serverele au minim 4gb RAM si in general in functie de necesitati avem de la single processor la quad-xeon. Nu exista la noi nici o componenta no-name, toate sunt cumparate de la provideri de renume, toate au garantie iar calitatea isi spune cuvantul.

Toate serverele noastre au parti de rezerva, gata sa inlocuiasca oricand orice problema hardware in cateva secunde. La noi nu veti intampina problema altora care suna cam asa "A picat serverul si muncim sa il reface, o sa fie gata in 2-3 zile...".

Majoritatea competitorilor de pe piata de web hosting(nu numai romaneasca), au solutii cat se poate de ieftine, gazduind pe un server clienti pana cand masina ajunge sa nu mai poata servi, sau folosesc servere si infrastructura pe care nu au vazut-o niciodata revanzand serviciile altora, infrastructura asupra careia nu au absolut nici un control, oferind desigur performante slabe si picaje frecvente...

Servere Gazduire Web Hosting      Uneori este greu sa iti dai seama ca o anumita componenta va avea probleme. Insa puteti vedea in timp ca daca aceste probleme se intampla probabil o data la cativa ani, sunt rezolvate in cateva minute pentru a avea garantia ca serviciile pe care vi le oferim sunt din cele mai bune si stabile posibile.

Kernel-urile folosite pe serverele noastre, nu sunt default installation ci sunt adaptate si optimizate pentru web hosting. Ca interfata pentru administrarea conturilor(control panel) oferim solutia H-Sphere, pentru ca este mult mai buna ca a celor de la cPanel din toate punctele de vedere. Un alt motiv este ca personalul nostru a colaborat in trecut cu Psoft pentru fixarea si implementarea solutiilor bazate pe H-Sphere, deci avem o experienta bogata si siguranta ca oricand indiferent ce problema ar exista o putem rezolva.

Putem sa oferim gazduire pe servere cu PHP4 sau PHP5 la alegerea clientului. De asemenea daca aveti site-uri care au mai mult trafic/target strain, le putem gazdui in SUA pentru a beneficia de timp de acces mai mic, pe serverele noastre.

La intrebarea "sunteti reselleri?" care se pune des in Romania, pentru ca 80%-90% din providerii de hosting sunt reselleri, raspunsul este simplu: NU SUNTEM RESELLERI. Faptul ca avem un market-share mare in Romania si gazduim MII de site-uri, ne recomanda de la sine.
Gazduire Web Gazduire Web Hosting
Noutati Web Hosting Seo Ecommerce Inregistrare domenii .info Gazduire Pagina .ORG Trafic Linux Grafice Gazduire web .org Sah Romania #Noutati